Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 14-02-2017 16:40:48
Geldzaken & Recht

Waarom is melk in de winkel zo duur?

Leest u geen kranten en kijkt u niet naar het nieuws op tv?
dan maar eens hier kijken en lezen: https://www.google.nl/search?q=melkprijzen+omhoog&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=uikjwpp9k5hw8aflzkhaba" target="_blank">https://www.google.nl/search?q=melkprijzen+omhoog&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=uikjwpp9k5hw8aflzkhaba 
"we"? spreek/schrijf svp alleen voor uzelf. zoek ook eerst eens uit hoe zaken in elkaar zitten voordat u allerhande stellingen poneert en zaken "aanhangig" wilt maken.
de prijzen van melk waren idioot laag, ik ben nog geen duurdere/dure boter (en kazen) tegengekomen en ook geen duurdere/dure soorten en merken chocolademelk. overigens zijn er nog supermarkten met de oudere lage prijzen voor melk.
zie ook de reactie van @wilhelmina59.