Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 15-02-2017 12:39:49
Geldzaken & Recht

Waarom is melk in de winkel zo duur?

Ga eens naar een econome-klas van bijv 3 mavo en luister het verhaal van "vraag & aanbod" eens. door steeds maar meer te producreren, bj een wegzakkende vraag, krijg je een overprductie en daling van de prijs. in normale omstandigheden zouden al heel veel menkvee-houdersiets anders hebbenegdaan, dch dankzij de eu subsidies zijn er veel te veel "in leven" gebleven. als dat is, wat u de eu kwalijk neemt: te lang de middelen verschaffen om door te modderen... o.k.
maar dan weet ik er nog een paar: de codex napoleon, die veel wetten heeft geregeld.
en wacht dacht u van julius ceasar, die de batavieren in het gareel dwong...

oh,. en dacht u n echt, dat de ambtenaren in nl-den haag, eu-brussel, fao-rome of who - new york van deze narigheid niet allang op de hoogte waren ? grassprieten trappen op het malieveld is echt nergens voor nodig.