Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
familyman - 17-02-2017 15:28:19
Geldzaken & Recht

Global collect incasso

@drieqousman,

je schrijft: 'mijn insteek was om een groep  minder behendige mensen op internet te steunen en te behoeden voor slimme verkooptrucjes. ik had het bericht niet moeten plaatsen en moeten weten dat er  zulke slimme, zelfvoldane lezers bij vara-kassa zitten die uiteraard nooit in een verkoop-truc zullen trappen'

die groep minderbehendige en ook de behendige mensen zijn eenvoudigweg niet te beschermen, tenzij ze allemaal en iedereen onder curatele staan. als zou je 24 uur per dag op alle tv zenders die boodschap uitzenden en niets anders meer, dan hebben een aantal mensen geen tv. als je alles op de radio zou uitzenden, hebben de mensen geen radio. al plaats je die boodschap in alle kranten, alle dagen, tot het kleinste suffertje toe, paginba groot adverteert, dan hebben de mensen dat niet gezien/gelezen. al zeg je het tegen de mensen 24 keer per dag, elk uur dus, zal een percentage dan nog vergeten dat het gezegd is. al zet je bij iedereen een bord van drie bij drie meter in de tuin of voor de deur, doen ze het nog. wel gezien, niet gelezen. al zet je een banner van het hele scherm op de monitor bij internet, zien ze het niet.

vraagsteller, effe serieus, schrijf hier eens hoe wij heel nederland kunnen bereiken dat elke inwoner bereikt wordt en het niet meer doet, kopen via dubieuze kanalen.

die zelfvoldane vara vrijwilligers hier zo u ze noemt leggen de feiten voor, u stelt een halve vraag en er moet maar geraden worden wat nu het verhaal is. wij zijn niet slimmer als anderen, wij hebben deze vraag/opmerking als vele malen gezien hier dus vandaar dat wij als vrijwilligers op deze site alleen maar een feit zien wat niet uit te roeien is. en ik zal niet in zo'n truckje stappen, ik heb teveel verhalen gezien hier, dus ik weet het wel. dat heet niet zelfvoldaan, maar gewoon effe lezen.