Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 19-02-2017 19:43:17
Geldzaken & Recht

Menzis eigen risico 2017 betalings regeling

@romanoluciano, ik begrijp dat u als z.z.p. instructeur inderdaad afhankelijk bent hoe trouw uw rekeningen betaald worden; echter daar kan de zorgverzekering werkelijk geen uitzondering voor maken. neem aan dat uw huur/hypotheek?  ook op vaste datum erop afgehaald wordt> de meesten (voor zover ik weet), beginnen met innen in maart, als er dus die betalingstermijn is geaccepteert. maar wel op hun voorwaarden, data enz. en ja, dat mag men met data 'afdwingen'.

p.s. is er voor u niet een mogelijkheid om met de sportscholen in conclaaf te gaan? als voorbeeldje: ik heb b.v. een z.z.p. meneer die pc zaken voor me doet en me vraagt om gelijk te betalen, wat ik uiteraard doe per internetbankieren. maar vroeg hem het waarom: zelfde reden als u: als hij voor bedrijven werkt: geld bleef veel te lang uit dus hij doet het nu zo: boter bij de vis. ik begrijp best de vrij moeilijke positie waarin u nu verkeert, eerlijk gezegd.