Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dickster - 20-02-2017 18:34:38
Huishouden & Energie

Slechte matrassen beter bed

Opzich vind ik ook dat beter bed wel zijn best heeft gedaan om uw probleem op e lossen. maar blijkbaar lukt het neit om in uw geval een juise matras te vinden daar. aangezine beter bed zelf heeft aangeboen dat u een nieuwe matras mocht uitzoeken omdat de oude ondeugdelijk waren, lijkt het mij wel fair dat u uw geld terug krijgt nu blijkt at beter bed geen matras verkoopt wat bij u past. alleen denk ik dat beter bed altijd hun monteur wi laten langskomen om de situatie o te nemen, dit weigeren is daarom ook niet verstandig. wat tijger zet is namelik waar: in een normale situatie zou u geen bloeduitstorting moeten krijgen van liggen op een matras, hoe beroerd ook. wanner de pocketvering kern voelbaar wordt kan ik me dit nog ergens voorsteleln, maar koudschuim zou geen drukpunt moeten opleveren wat zoiets tot gevolg kan hebben.
ik snap alleen niet dat u ook angeeft de boxsprings niet meer te vertrouwen, u schrijft over klachten met uw martas, niet over de bedbodem.
als ik u was zou ik met beter bed overleggen, of ze bereid zijn (een deel) van het aankoopbedrag terug te geven. anders kunt u nog altijd proberen de (als ik het goed begrijp) vrij nieuwe matrassen die u nu hebt op marktplaats te verkopen.
wat in uw geval van groot belang is is een lange proefslaap-tijd. misschien moet u eens kijken op sites als: www.mattsleeps.com of www.simbamatras.nl beide met 100 dagen proefslagen en als het neit bevalt wordt de matras gratis weer opgehaald en krijgt u uw geld terug. als u goedkoper uit wilt zijn kan u het ook bij ikea proberen daar hebt u 90 dagen de tijd om te beoordelen of het matras iets voor u is. ik weet alleen niet of die het ook gratis ophalen(ik dacht van niet)