Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-02-2017 15:50:11
Geldzaken & Recht

Afval verkeerd scheiden/verwerken

Afhankelijk van het plaatselijke beleid ...

in amsterdam deed iemand ànders (onbekend wie) een gepersonificeerde reclamebrief die uit mijn brievenbus gevist moet zijn of verkeerd was bezorgd bij het naast de container door iemand geplaatse afval ... het resultaat was een boete voor mij en daar doe je niets tegen, behalve uiteindelijk dan toch maar betalen!

of je per doos of zak een boete krijgt en dan nogeens per bewoner op hetzelfde woonadres is m.i. helemaal het toppunt, maar u heeft het afval tenminste nog zèlf tegen de regels neergezet ... en dus heeft u in beginsel wèl zelf schuld aan deze ellende.

tip: vraag naast een klacht over teveel boetes het bewijsmateriaal op, misschien zijn de foto's niet gemaakt, niet meer te vinden, onleesbare adressen of misschien mislukt.