Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
groop04 - 22-02-2017 19:59:14
Winkels & Webshops

Wish

Zie ook https://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/winkels-webshops/geek. (geek en wish is zelfde concern).. 

ik heb eerst bij geek een paar keer wat besteld om de kat uit de boom te kijken. daarna ook wat besteld bij wish en het is bijna altijd goed gegaan. ik vind daarom de reacties, van mensen die klaarblijkelijk nog nooit wat besteld hebben, nogal ondoordacht en ongenuanceerd.

zowel geek als wish verkopen heel erg leuke spulletjes voor belachelijk lage prijzen. hoe het kan dat die prijzen zo laag zijn??? de kwaliteit is niet echt super en ik vermoed dat de arbeidsomstandigheden, van de mensen die de artikelen maken, ook niet al te bijster is.
aangezien je belachelijk weinig betaalt moet je je verwachtingspatroon daar ook op aanpassen. zoals ik al zei is de kwaliteit niet echt super (ik vind het vergelijkbaar met de action), het duurt vaak een paar weken voordat het uit china hier in nederland is en op een hele goede klantenservice hoef je ook niet te rekenen dus bestel alleen waar je echt zeker van bent. ik zou sowieso nooit al te dure dingen op deze wijze kopen simpelweg omdat het risico te groot is. gewoon je gezond verstand blijven gebruiken dus..

waar je wel op moet letten is dat bij de prijzen verzendkosten vermeld staan, deze zijn per artikel.
let ook op dat je bij artikelen met een waarde boven de €22,00 (tenminste ik dacht dat dit de grens was maar ik weet dit niet zeker omdat ik zelf nooit wat besteld heb boven de €22,00...ff site douane checken) apart btw en invoerrechten moet betalen (en in mijn beleving betaal je deze pas bij aflevering!!!).

als je de reviews bij de artikelen leest dan blijkt dat mensen vaak iets anders krijgen dan ze verwacht hadden maar dat komt omdat ze zelf niet goed gelezen hebben. je krijgt bij geek en wish exact wat er in de omschrijving staat niet wat mensen denken wat er afgebeeld is ;-)...

en er zal vast wel eens een keer wat fout gaan. bij mij is een geek pakje een keer niet afgeleverd en eentje was beschadigd. maar in beide keren heb ik zonder al teveel problemen mijn geld terug gekregen..

dus kortom. hele leuke spulletjes en kleding voor echt belachelijk weinig geld maar verwacht niet voor een dubbeltje op de eerste rang te kunnen zitten...