Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 24-02-2017 18:09:42
Geldzaken & Recht

Sportcity opzeggen na verhuizing - bijbetalen voor 2-jarig abonnement

Hallo carvedjade , 

veelgestelde vragen :


ik heb een 2-jarig contract, kan ik deze eerder beëindigen?

het is mogelijk om uw 2-jarige contract na het eerste jaar maandelijks op te zeggen. wanneer dit gebeurt, zullen wij echter wel de genoten korting t.o.v. een 1 jarig abonnement met terugwerkende kracht in rekening brengen 


kan ik mijn abonnement overdragen aan iemand anders? 

ja. wanneer u niet langer gebruik wil maken van uw lopende abonnement, mag u uw abonnement overdragen aan iemand anders. de persoon die uw abonnement overneemt, neemt de resterende looptijd en bijbehorende abonnementskosten over en betaalt eenmalig € 17,50 administratiekosten. mocht deze persoon ervoor kiezen het abonnement vervolgens toch binnen de resterende looptijd op te zeggen, dan moet diegene het genoten voordeel van het gehele contract terugbetalen. u kunt de overdracht regelen op uw club.


ik wil mijn lidmaatschap beëindigen. hoe doe ik dat?

het opzeggen van uw lidmaatschap kan zowel schriftelijk als online. houdt u rekening met een opzegtermijn van een maand, u dient de looptijd van uw lidmaatschap vol te maken . opzeggen kan ook binnen 28 dagen indien de geboden accommodatie/apparatuur niet aan de wensen voldoet, wel dient men dan minimaal vijf keer zijn geweest. eerste periode, inschrijfgeld en administratiekosten worden niet gerestitueerd.


schriftelijk:
stuur uw opzegbrief met persoonlijke info (naam, adres, geboortedatum en eventueel sportcity-pasnummer) en reden van opzeggen naar postbus 78, 2350 ab leiderdorp of lever deze in aan de balie van uw sportcity-vestiging.


online:
wij bieden tevens de mogelijkheid om gemakkelijk via onze website op te zeggen. klik http://opzeggen.sportcity.nl/" target="_blank">hier om dit opzegformulier online in te vullen en te verzenden naar onze ledenadministratie