Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 24-02-2017 23:26:07
Geldzaken & Recht

Afval verkeerd scheiden/verwerken

Gaat hier niet op. in de zaak die u linkt was er sprake van een naar de verdachte herleidbare container met 'anoniem' plastic afval. in deze zaak is sprake van afval waarop de naam van de verdachten staat in een doos die wellicht niet herlijdbaar naar iemand is. u kunt niet beboet worden als er verkeerd afval in uw container zit, tenzij er sprake is van een heterdaadje. u kunt wel, terecht, beboet worden als u uw afval, voorzien van naw-gegevens, onjuist aanbiedt.




re

door reg - 24 feb. 2017 om 20:50
12 antwoorden / 0 vragen

0

hierbij de link naar de rechterlijke uitspraak waar ik in een eerdere reactie naar verwees: https://www.rechtspraak.nl/organisatie-en-contact/organisatie/rechtbanken/rechtbank-noord-holland/nieuws/paginas/op-de-rol-of-die-plastic-zak-van-u-was-is-dus-niet-duidelijk.aspx" target="_blank">https://www.rechtspraak.nl/organisatie-en-contact/organisatie/rechtbanken/rechtbank-noord-holland/nieuws/paginas/op-de-rol-of-die-plastic-zak-van-u-was-is-dus-niet-duidelijk.aspx