Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 25-02-2017 07:38:04
Garantie & Verzekeringen

Sleutels gestolen na inbraak

Hallo jeanetjes , 

de avond van de inbraak heeft mijn inboedel een slotenmaker gebeld. 

wie is mijn inboedel ? 

vergoeding sleutel: inboedelverzekering of opstalverzekering? 

gestolen spullen vallen altijd onder je inboedelverzekering. dat geldt dus ook voor een gestolen of kwtijtgeraakte sleutel. de opstalverzekering, die bedoeld is voor het huis zelf, vergoedt in bijna geen enkel geval diefstal van sleutels .


sleutel kwijt: wat te doen? 

ben je je sleutels kwijtgeraakt of zijn ze gestolen? dan is het in eerste instantie belangrijk om aangifte te doen bij de politie. dit is ook nodig om de schade te kunnen claimen bij je inboedelverzekering. controleer ook voor de zekerheid de polisvoorwaarden van je inboedelverzekering . daar vind je of en tot welk bedrag je kunt rekenen op een vergoeding voor je sleutels. 

lees ook hier , de kosten van een slotenmaker , klik op de rode regel .

http://www.erkendeslotenmakers.nl/hoeveel-kost-een-slotenmaker/" target="_blank">http://www.erkendeslotenmakers.nl/hoeveel-kost-een-slotenmaker/