Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Hg
HgstK - 25-02-2017 12:31:45
Winkels & Webshops

Zit ik vast aan een jaar contract bij oddie.nl

Hallo,

ik zit met hetzelfde probleem. ik heb well via e-mail gecommuniceerd met bezwaar brief om aan te geven dat het gaat om een abbonement en geen gemengde contract. 

de volgende zeggen zij over gemengd contract: geduren opname is de volgende vertelt:  


om onnodige kosten te voorkomen zullen wij de duurzame gegevensdrager voor uw bonnen verzenden na uw betaling. hier gelden aanvullende voorwaarden voor. 

door zogenaamd "ja" te zeggen hierop zou er afwijkende regels gelden betreffende 14 dagen bedenk tijd van voor/na ontvangen van het product .

graag zou ik hulp van iemand waarderen die mij kan helpen met een gepast reactie waarop blijkt dat ze niet in hun recht staan.

ze zijn blijkbaar niet gestopt met hun handelspraktijken.


[edit]
bedankt voor jullie reacties, maar lees a.u.b. wat ik vraag, mijn vraag wordt niet beantwoord, en wil gewoon 100% weten dat zij niet in recht staan betreft : 14 dagen bedenk tijd na ontvangst van product en dat ze die niet kunnen wijzigen doordat ik "ja" heb gezegd op een vraag in de opgenomen stuk over hun speciale aanvullende voorwaarden.