Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 25-02-2017 16:15:44
Winkels & Webshops

Geld terug actie senseo

Zoek de fout ... en spreek de schuldige prima hierop aan (folder bewaren als bewijsstuk)



bij aanschaf van een senseo® viva café aangekocht bij blokker of marskramer ontvang je €10 retour.


de actie geldt op de senseo® viva café; typenummers hd7828/12 de actieperiode van deze actie loopt van 9 februari 1017 tot en met 22 februari 1017. volledige inzendingen dienen voor 10 maart 1017 ontvangen te zijn bij senseo® je kunt het €10 retourbedrag ontvangen door je te registreren voor deze actie op http://www.senseo.nl/actie.


tijdens het aanmelden dien je, naast je persoonsgegevens en iban-nummer, een duidelijke foto of scan van het aankoopbewijs en de streepjescode van de verpakking van je aangeschafte senseo® viva café te uploaden. je ontvangt van ons direct per mail een bevestiging van registratie. deze bevestigmail kan niet beschouwd worden als goedkeuring van je gegevens, omdat na ontvangst je gegevens eerst nog gecontroleerd zullen worden.


het geldbedrag wordt 4 weken na goedkeuring van je registratie naar je rekeningnummer overgemaakt.