Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
katkabaal - 25-02-2017 23:24:52
Geldzaken & Recht

Afval verkeerd scheiden/verwerken

in de wet is reeds bepaald dat aan u gezonden post, te allen tijde aankomt. als er dus aan u gerichte post wordt aangetroffen in illegaal gedumpt vuil, is de conclusie direct dat u dit zelf gedaan heeft of op zijn minst verantwoordelijk bent voor wat er met uw afval gebeurt. om te voorkomen dat er met de vinger gewezen wordt naar andere huisgenoten, wordt iedereen zelf verantwoordelijk gehouden. als er dus in 1 zak of doos 5 namen en adressen worden aangetroffen, krijgen 5 personen een boete. indien u meent dat het niet uw schuld was, zult u dit in een civiele procedure moeten uitvechten. bij de overheid is dit reeds geprobeerd en niet vruchtbaar gebleken. 


 


overigens vind ik dit een dure maar wijze les! heeft u er bij stilgestaan hoe lang dit afval blijft staan? goede windhoos (of een paar nieuwsgierige kinderen) eroverheen en alles ligt verspreid op straat. het is de bedoeling dat we onze straten schoonhouden. en nee dat is niet de taak van de schoonmakers. die worden betaald van de gemeentelijke belastingen. hoe meer u illegaal dumpt, hoe meer mensen ze in moeten zetten en hoe duurder die belasting wordt.


even 50 tot 100 meter verder lopen of rijden en uw portemonnee was een stuk voller geweest.