Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 26-02-2017 22:17:41
Winkels & Webshops

Hoe bereik ik customer support van ebay?

En via de link die ik u om 18:34u gaf, komt u niet bij het emailformulier, terwijl anderen daar wel bij kunnen? dan stel ik vast dat u (te) weinig verstand hebt van websites, internet in het algemeen en mailformulieren in het bijzonder.




be

door ben22 26 feb. 2017 om 21:32
34 antwoorden / 4 vragen

beste tenormin,

ik ben een uiterst ervaren gebruiker van ebay en heb in mij vraagstelling aangegeven dat ik de mogelijkheden die de website bied danig heb omgespit, als ik dan een reactie krijg dat ik moet inoggen en dergelijke ga ik echt geen nobelprijs voor het verlenen van hulp beschikbaar stellen.
kennelijk ben ik beter op de hoogte van de onmogelijkheden om ebay consumer service te bereiken dan de meeste reageerders op mijn vraag.
ik wil iedereen bedanken voor het meedenken maar moet ook concluderen dat de hulp mij niets verder gebracht heeft en dat is niet bedoeld om reageerders te demotiveren maar gewoon een vaststelling.