Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 26-02-2017 23:22:19
Winkels & Webshops

Hoe bereik ik customer support van ebay?

Aha, dus dat is het: u begrijpt het begrip e-mail en e-mailformulier niet. dat kan ik u uitleggen: een verstandig persoon zet geen e-mailadressen op een internetsite, want voor je het weet loopt die vol met automatisch verzonden spam. dus slimme mensen (en slimme bedrijven) gebruiken een e-mailformulier waarin ook nog een vorm van verificatie in staat. bijvoorbeeld het overtypen van getallen. op die manier hou je je mailboxen gevrijwaard van spam. zo ook e-bay, die gebruikt een formulier zonder filters. zodat u daar met alle soorten vragen terecht kunt. de enige beperkingen zijn dat u 'slechts' 10.000 tekens mag gebruiken voor u vraag en geen hyperlinks in het bericht mag zetten. hebt u toch nog iets geleerd zo op de late zondagavond! zie je wel dat deze site juist nuttige informatie oplevert voor de leek.






be

door ben22 26 feb. 2017 om 23:13
34 antwoorden / 4 vragen


hallo pieterwolters,

uiteraard ken ik het email response formulier ( customer response form) het probleem hiermee is dat ebay bepaald wat je kunt verzenden, als er iets buiten de filters van ebay valt kun je ze niet mailen, dit is een computer gestuurde customer support en computers kunnen een helehoop maar als er iets bijzonders is zitten ze met hun mond vol tanden  en zijn niet in staat tot improvisatie- de ebay computer in elk geval niet. waar het in mijn geval om gaat is niet zo spannend maar het valt ,duidelijk, buiten de mogelijkheden die het customer response formulier bied.

en een andere contact mogelijkheid bestaat niet (meer)