Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne_909 - 27-02-2017 16:05:34
Winkels & Webshops

Ik erger mij aan harde muziek in alle winkels. jullie ook?

Van mij mag al dat zgn. muzieklawaai overal waar je komt ook wel afgeschaft worden.
het is mij ook al langer opgevallen dat er idd. overal waar je komt muziek aan moet staan, alsof mensen bang zijn voor de stilte.
ik koop echt niet meer omdat er een of ander leuk muziekje aan staat, ik koop wat ik nodig ben en meer niet.
ik weet dat dit soort trucjes met sfeer etc. kooplust verhogend schijnt te werken.
op mij werkt het wsl. averechts en zal ik er eerder minder dan meer gaan kopen omdat ik al die prikkels absoluut niet fijn vind.
blijkbaar is het grootste deel inwoners van nederland inmiddels ongevoelig gemaakt voor de vele prikkels om hun heen, alleen hebben ze dat zelf niet meer door en zijn zij zich er ook vast niet van bewust wat voor effect dat allemaal op hun gestel heeft.
we hebben wel eens in een restsurant gegeten waarbij de muziek zo luid stond dat je niet normaal met elkaar kon praten. gevraagd of het wat zachter kon, dat kon voor 15 minuten, daarna vond iemand in de keuken of bediening het weer noodzakelijk om de muziek weer net zo hard te zetten. de gezelligheid was er toen voor ons wel af en we zijn er ook niet meer wezen eten terwijl wij er eerder met regelmaat kwamen.
het valt mij wel op dat hier erg veel reacties staan die overlopen van intolerantie en onbegrip voor mensen die wel last hebben van dit soort dingen.
opmerkingen als "ga eens naar een festival" of "ga in een hutje op de hei wonen" slaan kant nog wal. denk je nou echt dat wanneer ik de "muziek" in een winkel niet prettig vind, ik wel naar een festival zou gaan? en als jij dat hutje op de hei voor mij kunt regelen zal ik daar liever nog vandaag dan morgen naartoe verhuizen. graag.