Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacky2006 - 27-02-2017 17:17:48
Winkels & Webshops

Ik erger mij aan harde muziek in alle winkels. jullie ook?

Normaal reageer ik zelden op topics, maar hier wilde ik wel even graag op reageren. het valt me op dat sommigen mensen die hier reageren, de ts afschilderen als 'zeur'. en er word gezegd dat ze overdrijft, maar wie zegt dat dat zo is.
de ts zegt autisme te hebben en dan kunnen geluiden heel hard binnenkomen. dan is het lullig om te zeggen dat deze persoon zich aanstelt.

ik merk dat ik sommige winkels de muziek inderdaad best hard staat, maar dat is dan echt in jongerenwinkels. mij maakt dat niet uit, want daar ga ik toch niet naar binnen omdat ze toch mijn maat en smaak kleding niet hebben. in de supermarkt stoort het mij niet. in sommige winkels vind ik wel dat ze echt muzak draaien en dat is soms irritant, maar dat staat dan niet zo hard dat ik iemand niet kan verstaan.

wel merk ik dat in sommige cafes in restaurant de muziek soms best hard staat, zo hard dat je elkaar niet kunt verstaan. vaak vraag ik dan netjes of het wat zachter kan en meestal gebeurt dat dan wel. zeker als ik daar met een groep zit, omdat ze anders weten dat ze een hele groep wegjagen. doen ze dat niet, dan ga ik gewoon ergens anders heen, daar ben ik heel makkelijk in.