Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 27-02-2017 17:19:28
Winkels & Webshops

Opgelicht on niet?

Een nòg gekkere misleiding ...

ik heb ooit bij een ander bedrijf een kortingscode toegezegd gekregen voor een positief review, dat ik echter eerst moest schrijven en inleveren, daarná zou ik met de code kunnen bestellen ... ik zeg ook niet dat het oplichting is, maar ook dit  voelt zo! het is net zoals in uw case een bewust geplande misleidingsmanoeuvre.

opgelicht? nee, u heeft niets gekocht en dus geen schade geleden. ik zou op mijn beurt, met een fake-review, andere consumenten hebben bedrogen en heb de korting gelaten voor wat hij waard was.

ook wanneer u een ondernemer? (u heeft de consumentenprijs incl. btw genoemd) en ik een consument! zou zijn, we moeten van elkaar kunnen blijven leren, óók op dit forum.