Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 27-02-2017 18:27:45
Winkels & Webshops

Opgelicht on niet?

Beste peter,

u bent niet opgelicht, maar dat geeft u zelf al aan. ik ben het met u eens dat het geen nette gang van zaken is om een product 'zogenaamd' in de aanbieding te adverteren, terwijl de prijs juist hoger ligt dan op de website. dat is vooral erg dom, want de advertentie is een zogenoemde 'gepersonaliseerde reclame' die tegenwoordig vaak te zien zijn, en is dus gebaseerd op de websites die u hebt bezocht. staples, of beter gezegd: het algoritme dat de advertenties in beeld brengt, zou wel zo slim zijn om ook de prijs aan de website te koppelen.

in het verleden vaker meegemaakt dat ik iets online kocht en vervolgens dagenlang advertenties te zien kreeg voor juist dat product. wat ik dus al in huis had. het schiet zijn doel een beetje voorbij op die manier. ik probeer het gepersonaliseerde deel van internet sindsdien zo veel mogelijkĀ https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl" target="_blank">uit te schakelen, ik houd niet van de gedachte dat mijn handelingen bepalen wat ik te zien krijg. daar word iemands wereld heel snel heel klein van.

succes bij de concurrent van staples!