Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nietechtblond
nietechtblond - 28-02-2017 10:01:38
Winkels & Webshops

Ik erger mij aan harde muziek in alle winkels. jullie ook?

Ik weet precies wat je bedoelt! ook ik wordt stapelgek van harde muziek (weliswaar niet op festivalsterkte, maar zeker veel luider dan waarbij mijn hersenen nog normaal kunnen denken). ook ik heb vaak gevraagd of de muziek zachter kon en kreeg dan mn de reactie dat het centraal geregeld wordt óf "de muziek hoor ik niet meer". dan vraag ik het me helemaal af: waarom staat hij dan aan? voor het "genot" van degene die zich er niet bewust van is of voor de irritatie van degenen die er bovengemiddeld last van hebben?
gelukkig kan ik bij bv de lidl en aldi nog gewoon boodschappen doen, maar bij bv ah en nettorama lukt het me gewoon niet zonder oordoppen in.
let wel: ik heb geen moeite met zachte, rustige achtergrondmuziek, maar word van de moderne manier om hiermee om te gaan (redelijk luid én vaak schreeuwerige muziek) enorm afgeleid en doodmoe. 
voor mij hoeft de muziek niet helemaal weg maar wel liefst gereduceerd te worden tot een rustig en onopvallend "behangetje", het mag de sfeer wel mede bepalen, maar niet verzieken voor de mensen die er echt last van hebben.