Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 01-03-2017 10:26:28
Winkels & Webshops

Ik erger mij aan harde muziek in alle winkels. jullie ook?

Heb zelf bijna de hele dag de radio aan staan. gewoon gezellig. maar ik kan heel goed begrijpen, dat dat niet voor iedereen altijd prettig is. soms is stilte ook heerlijk. maar het is niet meer van deze tijd lijkt het. veel mensen zijn bang geworden van stilte. het zal je maar aan het denken zetten...

heb er zelf niet veel erg in in winkels, maar zou het morgen weg zijn, is het mij ook prima. winkel heel veel, kan ik wel zeggen en schreeuwerige zaken hebben ook mijn voorkeur niet. zeker aan het eind van de dag, gaat dat enorm tegenstaan.

een ding is ieder geval zeker, geluid vermoeid enorm. en niet alleen dat. het maakt ook agressief. toen ik nog radiotelefoniste was, mochten wij om die reden nooit langer dan 2,5 uur achtereen met een koptelefoon op zitten. je concentreren met veel harde geluiden op de achtergrond is verre van ideaal.