Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 01-03-2017 16:22:28
Huishouden & Energie

Hoe kun je de omvang van te veel aan stookkosten berekenen

Irritant antwoord: ... zoals je het bos inroept, schalt het ook weer terug!

ikzelf hàd geen negatieve reactie, maar wèl geschreven, dat u géén compensatie zult krijgen voor een (aangenomen) teveel aan stookkosten, want die heeft u helemaal niet gehad. u màg dat ignoreren.

het berekenen van de noodzakelijke radiatoroppervlakte kunt u best aan de vakkundige installateur overlaten ... tenzij het een zwart werkende kneus of de onderhoudsdienst betreft! aan uw verhuurder kunt u paralel vragen de kamertemperatuur na de vervanging van de te kleine radiator(en) op 22 graden te garanderen, dus óók in de winter.

dàn kunt u reclameren en/of huuraftrek eisen!  (inmiddels is er ook een link door @gerbera gestuurd waarmee u meteen aan de slag kunt).

ik wens u toekomstig meer en een warm woonplezier.