Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 08-03-2017 14:46:47
Winkels & Webshops

Bril kapot in poststuk

Als u € 50 euro korting krijgt (of contant) is uw schade vergoedt. stel dat u uw bril op marktplaats te koop aanbiedt, dan zult u er zeker minder dan € 50 voor ontvangen.
stel dat u € 100 terug wilt krijgen. dan wordt u er beter op. want eerst had u een bril met een waarde van € 50 en dan hebt u zomaar het dubbele bedrag tot uw beschikking.
u kunt ook aan de opticien vragen of hij nog ergens een 4,5 jaar oud tweedehands montuur heeft liggen. maar ik denk niet dat u daar blij van zult worden.



cl
door claudiaatjes 8 mrt. 2017 om 11:52
1 antwoorden / 1 vragen

mijn montuur was zeker in redelijke staat. het was een montuur van ruim 200 euro toen en het is een bril naast mijn lenzen. dus niet voor dagelijks gebruik. ik wil er niet beter op worden alleen schadevrij zijn.