Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 24-03-2017 16:18:19
Winkels & Webshops

Annulering woonsquare

@maike verriet , 

de voorwaarden : 


artikel 12 - de annulering .
1 bij annulering van de overeenkomst door de afnemer is deze een schadevergoeding verschuldigd van 30% van hetgeen de afnemer bij de uitvoering van de overeenkomst had moeten betalen, tenzij partijen bij het sluiten van de overeenkomst anders zijn overeengekomen. het percentage als bedoeld in de vorige zin bedraagt 50%, indien de annulering van een overeenkomst door de afnemer geschiedt terwijl de afnemer er al van in kennis is gesteld dat de op- of aflevering of een deel ervan indien het een deellevering betreft kan plaatsvinden.
2 de in het vorige lid genoemde percentages zijn vaststaand, tenzij de ondernemer kan bewijzen dat zijn schade groter is of de afnemer aannemelijk kan maken dat de schade kleiner is.





ma

door maike verriet 24 mrt. 2017 om 16:03 
antwoorden / 1 vragen


inderdaad.. achteraf nooit moeten tekenen natuurlijk..
in de voorwaarden staat 30% mits anders overeengekomen. nou wij zijn inderdaad anders overeengekomen door een mondelinge afspraak.
inmiddels werkt de verkoopster er niet meer en werkt de filiaalmanager in een ander filiaal en de manager zegt natuurlijk dat dat nooit gezegd is en dat het nu ons probleem is en niet meer van hun..