Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-03-2017 21:04:45
Geldzaken & Recht

Aanpassing overeenkomst koop naar huurtuner kpn

Ik heb digitenne gehad en inderdaad, op een bepaald moment is kpn gestopt met de verkoop van de losse digitenne kastjes. maar nooit is gesproken over opsturen van werkende kastjes. zo lang er betaald werd voor het abonnement liep dit gewoon door.

op het moment dat mijn eigen kastje kapot ging heb ik deze ter reparatie opgestuurd, maar kon helaas niet meer gerepareerd worden. op dat moment is de huur pas ingegaan van een nieuw kastje.

weet u zeker dat u een werkende tuner heeft opgestuurd, en niet zoals bij mij een defect kastje had? en heeft u uw afschrijvingen ooit wel eens bekeken dan, u betaald immers huur voor de tuner. dan had u toendertijd moeten gaan klagen en niet nu achteraf. u moet zeker informatie hebben ontvangen, niemand stuurt uit zichzelf een eigen tuner naar kpn. en al helemaal niet als u niet eens wat de bedoeling is.