Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 27-03-2017 15:09:20
Geldzaken & Recht

Klacht chanock chase

het oet toch een keer ophouden die (sorry hoor) kut mafia praktijken hier in nederland


@jdenb,

het moet toch een keer ophouden !!  
m.a.w. er gaat waarschijnlijk al een heel lang verhaal van financiële problemen vooraf aan uw mededeling van deze geblokkeerde rekening.
door alleen te schelden en er een opmerking over te maken komt u geen stap verder, naar het zo zich laat aanzien.
er zal best een goede reden zijn waarom u uw rekening is geblokkeerd en dat heeft naar alle waarschijnlijkheid niets vandoen met de "mafia" praktijken in nederland waaraan u refereert, maar meer met uw achterstallige betalingsverplichtingen.
maar mocht u advies willen hebben over hoe het nu verder zou moeten, dan moet u een klein beetje meer informatie (en wel de waarheid) over de ontstane situatie geven.
en 1 1/2 dag niet gegeten houdt in dat u de voorafgaande periode iets te royaal heeft geleefd, omdat u dondersgoed weet wanneer "uw geld" op uw rekening wordt gestort.