Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 29-03-2017 14:10:57
Garantie & Verzekeringen

Wa verzekering

Hallo fastlane300 , 

de gezinsaansprakelijkheid


dan de gezinsaansprakelijkheid. ouders kunnen de aansprakelijkheid voor schades dekken via de http://www.infonu.nl/artikel/7836.html" target="_blank">aansprakelijkheidsverzekering particulieren, avp. afhankelijk van de verzekeraar is de maximale uitkering van de verzekering 1 miljoen euro of meer. de aansprakelijkheidsverzekering zal niet uitkeren, wanneer een schade met opzet is aangericht, zoals bij vandalisme of brandstichting. wanneer een kind van 12 jaar bijvoorbeeld een tram vernielt en de vervoerder wil vervolgens de schade verhalen, dan zullen de ouders en voogd aansprakelijk worden gesteld en de rekening moeten betalen. hoe en of de ouders dit op hun kind zullen verhalen, is vervolgens aan de ouders zelf. zo is opzettelijk verrichte schade niet alleen slecht, maar vaak ook zeer kostbaar, zodra men gesnapt wordt.

voor verdere informatie klik op de rode regel .

http://financieel.infonu.nl/verzekering/13772-aansprakelijkheid-wie-betaalt-schade-veroorzaakt-door-kind.html" target="_blank">http://financieel.infonu.nl/verzekering/13772-aansprakelijkheid-wie-betaalt-schade-veroorzaakt-door-kind.html