Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lu
Lucifera - 03-04-2017 18:02:24
Geldzaken & Recht

Wat is oddie.nl?

Ik ben zelf ook opgericht door oddie.
mij werd aan de telefoon een hele uitleg ggeven over dat het een gratis dienst was eb ik niets hoefde te betalen en dat ik 2 weken had om door te geven of ik een abbonement wou. mij is echter niet uitgelegd dat als ik niet reageerde ik vast zat aan een 1 jarig abbonement. nu hebben ze het zo gedaan dat ze dat wel even snel hebben gezecht in de opnamen wat me totaal voorbij is gegaan want het was helemaal niet duidelijk en die vrouw aan de telefoon had toch echt wat anders uitgelegd. ik was al weer helemaal vergeten dat ik een gratis proef periode had en heb daarom ook geen gebruik gemaakt van hun dienst en ineens krijg ik een mail met een factuur op een 1jarig abbonement. ik bel dus en heb een hele discussie met die vrouw dat ik noet akkoord ben gegaan en dat ze ook geen handtekening van mij heeft maar dat maakt hun niets uit. ik ben al de heledag bezig en ik praat tegen de muur want helpen doen ze niet. ik heb een mail ontvangen met daar in een account die ik niet heb geactiveerd en toen ik dat zei, zei ze van "ja dat gaat automatisch" is mij ook niet verteld. verder dan dat heb ik geen producten van hun ontvangen en al helemaal geen usb of iets. 

zijn er al mensen bezig met het aanvechten van oddie? ik meld me daar graag voor aan want deze oplichters praktijken kunnen gewoon niet. bah