Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 11-04-2017 11:51:29
Geldzaken & Recht

Gehorigheid sociale huurwoning

Als u de buren hoort zuchten zou ik deze maar attend maken dat ze eens naar de dokter gaan. zo'n zware ademhaling kan nooit gezond zijn. het kan best wel gehorig zijn maar dingen die u noemt, lichtknopje, stekkers en ademhaling lijkt mij erg overdreven, tenzij u er speciaal op gaat letten. in dat geval kan u zelfs een speld horen vallen denk ik. en zoals eerder geschreven, woongeluiden zal u mee moeten leren leven en anders in een hutje op de hei gaan wonen, loopt u wel het risico krekelgeluiden te horen. dat de woningbouw niet weet of de woning gehorig is wil ik best geloven, de ene bewoner is de ander niet en zullen de klachten zeer beperkt, zo niet onbekend zijn.
ik weet dit antwoordt is niet wat u wilt horen maar u heeft 2 opties. 1- verhuizen, 2- er wat minder aandacht aan besteden. gaat het vanzelf wennen.