Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
saint - 21-04-2017 15:33:01
Geldzaken & Recht

Gekort op ww uitkering?

Het uwv is een zeer klant onvriendelijke organisatie die verworden is tot een controlerend instituut en niet meer diensbaar is bij het helpen vinden van werk.
ik ben 65 jaar en heb gevraagd om een ontheffing om 4 keer in de maand te moeten solliciteren.
daar wil men niet aan meewerken en verwijzen naar degene die de wetten maken.
ondanks dat het voor mij redelijk de-motiverend is, de ontvanger van een sollicitatie mijn sollicitatie moet lezen en soms moet beantwoorden en het uwv moet controleren, geeft iederen toe dat het een soort werkverschaffing is en totaal zinloos is.
ondanks diverse berichten en verzoeken om daar een persoonlijk gesprek over te hebben, geeft men aan dat dit niet tot het gewenste resulaat gaat leiden en daarom de gesprekken niet aan wil gaan.
gewoon doen wat men u opdraagt en verder je mond dicht houden, vergissingen of niet nakomen van verplichtingen worden onevenredig zwaar bestraft.