Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marjolein_c - 21-04-2017 20:09:12
Winkels & Webshops

Is point4rent.nl een betrouwbare site?

Ik wil even reageren, omdat ik me heb geabonneerd op point 4 rent. kostte geloof ik 25,-.
de foto's zien er veel mooier uit dan bij de meeste makelaars met interieurstyling enz. (roept bij mij al een 'red flag' op)

maar dan:
- de omschrijving mist vrijwel altijd...
- vaak lijkt de oppervlakte helemaal niet te kloppen met de werkelijkheid op de foto's. bijvoorbeeld een studio van 24 m2 met een riante 5 persoonsbank erin en een 2 persoonsbed en dan ook nog een bad.
yeahhhh right!
- en dan de ongeloofwaarlijke prijzen. 570,- inclusief. in utrecht. geloof me, pas met minimaal €750,- kun je iets huren in utrecht wat volledig zelfstandig is.
- ik heb op 8 woningen gereageerd en werd bij geen enkele uitgenodigd. als ik via kamernet op een appartementje / studio reageer krijg ik vaak wel een reactie. maar goed, dit kan vanwege de populariteit zijn bij point4rent.

deze reactie kreeg ik na een week:

wij hebben van verschillende eigenaren een terugkoppeling gehad omtrent de bezichtigingsselectie. 
voor de panden t/m 27 maart zijn de selecties klaar en dienen wij mee te delen dat u zich niet binnen deze selectie bevindt.


echter hebben wij een recentelijk nieuw aanbod mogen plaatsen op de website waar u met uw inschrijfnummer op kunt reageren.


wanneer u na zes maanden geen woning via ons gevonden hebt, krijgt u de inschrijfkosten terug.

bezichtigingsselectie? ok. bij het reageren kun je geen berichtje achterlaten, maar alleen je inschrijfnummer en email-adres.
mijn conclusie / 1e impressie tot nu toe is: point4rent is waarschijnlijk onbetrouwbaar.

met de belofte dat je je inschrijfkosten terug krijgt, zal ik nog een aantal keer reageren en de uitkomst hier even melden, zodat niemand geld uit z'n portomonee laat kloppen met alle hoop op een nieuwe woning.