Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-04-2017 14:52:42
Winkels & Webshops

Kopie van origineel bankstel geleverd gekregen

Vraag bij de fabrikant de originele kenmerken van hun model op en zeg erbij, dat u hiermee uw fake-bank wilt ontlarven en daarmee de koop ongedaan wilt maken. waarschijnlijk juridisch geen enkel probleem en met een redelijke kans dat de producent zover met u meegaat (ook zij zullen er niet blij van worden dat hun foto's en bestelnummers worden misbruikt), en dat de oorspronkelijk bedoelde bank na de koopontbinding, alsnog geleverd gaat worden ... maar dan rechsom met behulp van de producent. wie is dat eigenlijk?

nb. ik zie nu, dat er inmiddels al een oplossing door @carola83 werd aangeboden m.b.t. oneerlijke handelspraktijken. prima link! en inderdaad meteen deze topic doorsturen naar de leverancier die 110%pro niet heeft geleverd wat er gekocht is. waarschijnlijk is er daarmee ook geen proces nodig ... geen poot om op te staan, ondanks de voorwaarden.