Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 23-04-2017 00:11:03
Geldzaken & Recht

Bkr codering a3

Niet iedereen wil een huisje kopen. van degenen die dat wel willen zullen de meesten voordat ze zaken eromtrent "regelen" weten/uitgezocht hebben of ze een bkr notering en of ze onbetaalde rekeningen/schulden hebben. u had e.e.a. ook vooraf kunnen uitzoeken via de site bkr.
u kunt beter uw rekeningen op tijd betalen dan heeft u dergelijke problemen niet. ook niet wachten tot er druk gezet wordt omdat u ergens anders schulden wilt maken of omdat u een hypotheek zou willen.
u heeft met uw slechte financiƫle beleid zelfs nog geprobeerd om voor 750 euro van die wettelijke registratie af te komen. weggegooid geld, zoals al is gezegd. alleen al omdat die registratie er niet alleen voor kredietverstrekkers is, maar vooral ook ter bescherming van uzelf.
vergeet ook niet dat een huis hebben geld kost en het verstandig is om daarvoor (onderhoud e.d.) een reservepotje te hebben.