Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 23-04-2017 00:33:34
Geldzaken & Recht

Belastingteruggave en pw (bijstand)

Alles lezende lijkt het me gewoon niet verstandig dat uw moeder de gezamenlijke woning nu verlaat voordat er goede afspraken gemaakt zijn over de financiƫle afwikkeling. er is geen sprake van enige vorm van contractueel samenwonen. wel heeft uw moeder altijd het hoogste inkomen gehad, dus ook de meeste zaken in het huishouden aangeschaft. nu er niets is vastgelegd, heeft zij recht op alle spullen die zij betaald heeft (cd van mij, cd van jou). het lijkt er eerder op dat uw vader met lege handen komt te staan, dan uw moeder.
de bijstand is een vangnet. daar komt uw moeder pas terecht als alle andere opties zijn uitgesloten. maar vooralsnog lijkt het mij dat uw moeder nog een (behoorlijke) vordering op uw vader heeft. probeer eerst dat te regelen.