Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 24-04-2017 19:26:38
Geldzaken & Recht

Uren kloppen niet op de factuur en er is niet getekend voor de offerte

Je hebt een offerte gekregen met een inschatting van het aantal uren dat gewerkt zou worden. een totale prijs, niets meer of niets minder. dat is gemakkelijk. hoef je niet met de stopwatch er bij te staan. 
je weet wat je betalen moet en de installateur voert het uit. kennelijk was dat een redelijke prijs, want installateur mocht het er voor doen,
als je zelf de boel gaat slopen, dan moet je dat doorgeven en vragen of de offerte aangepast kan worden.
maar je dat op eigen initiatief doet, zodat er minder werk voor de installateur was op de dag van de uitvoering. dan gaan er niet zomaar een paar uur van de offerte af. de uren zijn ingepland, er is misschien geen ander karwei direct voor handen.
dat is met die tegelzetter ook zo. kennelijk was er ruim gepland en een snelle tegelzetter.
er werd dan ook niet moeilijk gedaan dat de verkeerde tegels geleverd waren. 
je wilt verhaal halen, maar waarvoor. alles is toch uitgevoerd zoals afgesproken?
alleen je bent zelf zonder dat het afgesproken is begonnen met slopen. misschien wil de installateur een tevreden klant en haalt hij nog een paar uurtjes van de prijs af.