Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 24-04-2017 19:46:12
Geldzaken & Recht

Uren kloppen niet op de factuur en er is niet getekend voor de offerte

Van consuwijzer (neem ook even contact op met consuwijzer voor uw specifieke situatie, hier heeft u geen antwoord gekregen van juristen, zoals u al heeft gemerkt)


ik heb een vaste prijs afgesproken, maar de aannemer is veel sneller klaar dan verwacht. moet ik het afgesproken bedrag betalen?








dat hangt ervan af. u hebt een vaste prijs afgesproken. de aannemer heeft ingeschat hoe lang het werk ongeveer gaat duren. is de aannemer veel sneller klaar dan verwacht? dan kunt u proberen om hem de prijs te laten verlagen.


dit kan alleen als de aannemer veel minder uren heeft gewerkt dan verwacht. u kunt dat dan tegen hem zeggen. en zeg dan dat het niet redelijk is om de afgesproken prijs te betalen.











bron klik https://www.consuwijzer.nl/huis-tuin/werkzaamheden/vaste-prijs-afgesproken-maar-aannemer-veel-sneller-klaar" target="_blank">hier