Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
familyman - 25-04-2017 15:07:01
Winkels & Webshops

Oxboard

Nu is mijn vraag is hier iets aan te doen ?

kennelijk moet het zo zijn in nl dat de klanten mogen bepalen wat iets mag kosten dus bereid zijn om te betalen.
u heeft als klant de keuze om artikele x te kopen voor prijs y. daar bent u 100% vrij in. u kiest ja en betaalt en gaat dus akkoord, of u koopt het niet. meer keuzes zijn er niet.

overigens om zo'n ding waarop een minderjarige niet mee op straat mag rijden te kopen is niet slim, het is en blijft een motorvoertuig, waar een verzekering en een rijbewijs op staat, verplicht. hij mag het alleen gebruiken op eigen terrein, afgesloten van de openbare weg, op straffe van boete + inbeslagname.

het ene artikel wordt duurder, het andere goedkoper, daar zult u mee hebben leren leven inmiddels, een liter benzine is duurder geworden, het oxboard is goedkoper geworden. that's life. en troost u, ooit wordt zo'n ding aangeboden op een kleedje op koningsdag voor € 5,00. als het apparaat nu € 999,00 was gaan kosten had u dan op elke verjaardag zitten pochen dat u zo'n goede deal had gedaan?