Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-04-2017 18:30:34
Winkels & Webshops

Oxboard

Dus u kunt eigenlijk blij zijn dat uw zoontje van 8 niet om een eigen vliegtuig gevraagd heeft. dat komt dan misschien bij zijn volgende verjaardag.
het is maar te hopen dat het knaapje "later als hij groot is" genoeg inkomen verdient om dure zaken te kopen waar hij al als kind aan gewend geraakt is.
het bedrag is weloverwogen meldt u, en het maakt u niet uit. in uw verontwaardigde vraag lees ik dat toch anders, nl u "wilt er iets aan doen" om, tja wat, geld terug te krijgen omdat die gevaarlijke dingen nu minder kosten?
u meldt ook e.e.a. te hebben onderzocht. naar mijn indruk niet erg goed want dan had u geweten dat die dingen verboden zijn op de openbare weg: https://tweakers.net/nieuws/106623/ministerie-apparaten-zoals-oxboards-mogen-niet-de-openbare-weg-op.html" target="_blank">https://tweakers.net/nieuws/106623/ministerie-apparaten-zoals-oxboards-mogen-niet-de-openbare-weg-op.html
ik hoop dat u genoeg financiƫle reserve heeft of goed genoeg verzekerd bent voor als uw zoontje van 8 ongelukken veroorzaakt en anderen (ook fysieke) schade berokkent.