Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 30-04-2017 13:55:23
Geldzaken & Recht

Gemeente vergeet te incasseren over 2015 en 2016

@grada72,

er is in 2015 evenals in 2016 dus "geen" belletje bij u gaan rinkelen omdat u, geheel onverwacht, elke maand ruim meer te besteden had dan u had verwacht en dat is blijkbaar ook 'geen' gigantisch probleem gebleken.
maar links om of rechts om, betalen 'moet ge en betalen zult ge', alleen over de periode waarin dit gebeurt kunt u in overleg gaan met de gemeente.
u kunt tegen de huidige wijze waarop uw achterstand moet worden betaald in 'bezwaar' gaan en een betalingsregeling aanvragen.
over het algemeen kunt u dit via het 'internet', schriftelijk of telefonisch bij uw gemeente kenbaar maken en verzoeken om een grotere spreiding van de betalingstermijnen waarin u uw betalingsachterstand kunt inlopen.

succes !!