Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
service - 13-11-2005 15:06:32
Huishouden & Energie

Welke c.v. ketel moet ik kiezen?

zowel nefit als vaillant is prima ketels. vaillant is een duits fabrikaat en de huidige vhr solide lijn is een goede en betrouwbare ketel. nefit is een nederlands fabrikaat en over de gehele lijn zonder meer een heel goede ketel. ook qua service en garantie! uit eigen ervaring zou ik niet voor intergas kiezen (vaak problemen en slechte service).


 


u zegt dat er al drie installateurs bij u over de vloer zijn geweest. hebben zij ook met u gesproken over uw wensen? of gaat het er om dat men zo snel mogelijk u een ketel wil verkopen (uw wensen zijn van groot belang, u moet er immers weer vele jaren mee doen. denk aan warm water comfort, combi of met boiler). laat u goed voorlichten en vergelijk de offertes goed, appels met appels vergelijken. vaak zijn er meerprijzen van toepassing indien niet alle aansluitingen binnen een bepaalde afstand van de huidige ketel zitten. als de rekening komt wordt u onaangenaam verrast! denk ook aan de service en onderhoud van de installateur. heeft deze een eigen storingsdienst en wanneer is deze bereikbaar???


 


naast de eerder genoemde vaillant en nefit is remeha (de quinta lijn) ook een kwalitatief goede ketel met een prima service afdeling. naast de quinta lijn heeft remeha ook de avanta, een klein toestel met grote prestaties. relatief goedkoop maar bij storingen/problemen erg arbeidsintensief!


 


succes met het maken van uw keuze