Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 18-05-2017 08:46:45
Winkels & Webshops

Geldretour undergroundmv

U heeft helaas zaken gedaan met een hoogst malafide 'bedrijfje'. gaat u ook maar eens googelen met het adres van dat clubje (roerdomplaan 81 in capelle a/d ijssel). als zij (in hun ogen) een te slechte naam hebben opgebouwd, althans op internet, veranderen zij hun naam weer en beginnen weer een nieuw 'bedrijfje'.

sowieso is dit 'bedrijfje' niets anders dan iemand die allerlei rommel in china koopt en dat weer naar zijn/haar slachtoffers doorsluist, uiteraard met een zeer vette winst.

gezien de nederlandse taal in de http://www.undergroundmv.com/webwinkel-page-1585303/algemene-voorwaarden.html" target="_blank">voorwaarden van dit clubje, kunt u zien dat het een eerste klas amateur is. enorm veel taalfouten. ook is het de ene keer 'u' en dan weer 'je'.

voorheen was het de sneaker city en sinds januari 2017 dus 'underground mv'. tegen beter weten in hanteert dit 'bedrijfje' nog steeds de al genoemde 7 dagen retourrecht en eigen (andere, niet geoorloofde) regeltjes.

"is je bestelling toch niet naar wens, dan kan je een product retouren en een nieuw product uitkiezen of een waardebon krijgen. wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent! stuurt u het dan binnen 7 dagen terug (na levering). de kosten voor het terug versturen van u pakketje is voor uzelf. wij behouden ons het recht voor een aftrek van het bedrag als er sprake is van verlies van waarde of beschadiging van het product of verpakking. gebruik het retourformulier die u via de mail ontvangt."

dit is dat figuur dat direct (...) de politie gaat bellen als u daar aan de deur komt om verhaal te halen. dat schreef hij/zij eerder al op die andere malafide website van hem/haar.

en inderdaad, aangetekende brieven sturen heeft absoluut geen zin, zoals meestal bij malafide 'bedrijfjes'. zie ook * dit *.

helaas voor u, maar gelukkig voor anderen, die deze en andere waarschuwingen lezen over dit malafide clubje.
dus.... zoveel mogelijk verspreiden.