Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 21-05-2017 10:55:07
Geldzaken & Recht

Ik solliciteer mij rot en ben 56 jaar

U zit in een leeftijdscategorie waarin het erg moeilijk is om aan de bak te komen. schrijf uw sollicitatiebrieven en probeer te genieten van het vrijwilligerswerk. wat u nu doet is wel erg zinvol en kan voldoening geven al schiet u er financieel natuurlijk niet veel mee op. je rot ergeren heeft gewoonweg geen zin. wat u misschien ook nog kunt doen is persoonlijk bij bedrijven langsgaan. hier in amsterdam wordt hard gezocht naar winkelpersoneel. natuurlijk hebben ze het liefst jongeren, maar wie weet als je je gezicht laat zien dat iemand denkt: waarom ook niet?

en stuur ook wat brieven naar de politiek (cda bijv) over te weinig hulp voor uw vriendin. misschien kunt u haar helpen richting de gemeente met een vraag om meer hulp en als dat niet lukt de bezwaar en beroepsprocedure in? u zult zien dat ook dat voldoening geeft. een betaalde baan hebben is erg belangrijk, maar als hij er niet is, dan moet u proberen er het beste van te maken.