Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 21-05-2017 11:08:05
Geldzaken & Recht

Ik solliciteer mij rot en ben 56 jaar

@b.jenje,

vervelend dat het e.e.a. zo verloopt, maar heeft u al een cursus "solliciteren" gevolg ??
het is op de arbeidsmarkt nog steeds moeilijk voor mensen van middelbare leeftijd om een (passende) baan te vinden.
de 'smoezen' waarmee u wordt afgewezen zijn niet aan u persoonlijk gericht, maar komen voort uit standaard teksten die elke afgewezen sollicitant krijgt.  trek u dat vooral niet persoonlijk aan.
zo te lezen heeft u genoeg en zinvol werk om handen en als u optimistisch blijft is er misschien nog wel licht aan het einde van de tunnel.
de economie trekt steeds verder aan, de werkloosheidscijfers lopen (zeer) snel terug en op het moment dat de arbeidmarkt alle geschikte en goedkopere jongeren heeft opgeslokt, dan  zal ook de vraag naar de wat oudere werknemer automatisch toenemen.
blijf dus optimistisch, onderzoek eens of het zinvol en/of noodzakelijk is om een omscholingscursus te volgen en blijf vooral actief solliciteren.

persoonlijk wordt ik heel erg moe van mensen die letterlijk "alles" maar afkraken in en over nederland.
u hoeft alleen maar links of rechts de grens over te gaan en zult zien dat nedeland daarbij vergeleken de "hemel op aarde" is, om van de situatie in alle landen in afrika, azia, het midden oosten, amerika en alle landen in zuid-amerika nog maar te zwijgen en dat doe ik er nu ook toe.

succes.