Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Je
JenniferWinkels - 28-05-2017 20:21:38
Huishouden & Energie

Ik betaal te veel voor mijn gas

Mijn gasverbruik aat via de slimme meter, ik hoef dus niets door te geven. ik woon in een appartement met een plat dak, met het weer van tussen de 20 en 30 graden is het altijd 26 graden bij mij in huis. hierdoor heb ik het dus niet door gehad dat de kachel aan stond, het was puur toeval dat ik mezelf er tegen stootte en mij bijna verbrandde. in de winter zet ik altijd mijn kachel op 21 graden, de jaren hiervoor toen ik bij eneco zat werd het dan altid ongeveer 23 graden omdat bij onderbuuvrouw wel behoorlijk stookt. nooit heb ik dus een hogere temperatuur op mijn thermostaat gezien dan ik gewend ben. 
@ dumenge, ik heb niet meer gas verbruikt dan ik bij eneco deed. toen ik bij eneco zat was ik dagelijks thuis omdat ik werkloos ben geworden, in het jaar dat ik bij oxxio zat werkte ik weer gewoon dus het gasverbruik was aanzienlijk lager. alleen de bedragen zeggen van niet. 

@ panter22, ik heb geen idee hoe ik mijn thermostaat uit elkaar moet halen hij is van het merk honeywell 
op dit moment staat mijn thermostaat op 12 graden maar de temperatuur binnen is 31.5