Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 29-05-2017 13:57:40
Huishouden & Energie

Ik betaal te veel voor mijn gas

Hoi jenniferwinkels,
allereerst de tip dat de firma oxxio vaak een 'agressieve' verkoop kent en zeker niet de goedkoopste is voor veel mensen. ten tweede, als ergens een ipad of wat voor cadeautje bij wordt geleverd (zogenaamd gratis) dan is dat zo'n verkooptruc. u betaalt de ipad zelf en soms nog meer dan in de winkel ...

nu het overdadige gebruik. gebruikt u vooral veel gas? dat ligt voor de hand als de cv ketel het hele jaar door veel brandt. stel uw woningcorporatie aansprakelijk voor de geleden schade. zij zijn verantwoordelijk voor onderhoud aan de ketel. u moet wel van goede huize komen om de schade van afgelopen jaren terug te krijgen, want de woningbouw wist het niet .... (denken wij). als er een huurdersvereniging is, meldt het daar dan, zo niet, is het een idee om bij iedereen een briefje in de bus te doen met de vraag wie er last van heeft en of er al iemand het heeft gemeld bij de corporatie? ga niet met zo'n briefje aan alle appartement bewoners de woningbouw al de schuld geven, dat werkt tegen u. kijk of iemand zo nodig een huurderscommissie wil opstarten. samen sterk!

veel succes,
erky