Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

We
Wendjuh - 29-05-2017 14:09:58
Geldzaken & Recht

Help wij worden dakloos!

We zijn al bij een juridisch loket geweest en hebben geen poot om op te staan. om in de woning te blijven. zodra we wisten dat we eruit moesten zijn we bezig met instanties en huurwoningen.  tot op heden geen succes. standaarden heb ik al een hele lange tijd niet. een studio of 1 slaapkamer vind ik ook prima maar dat verhuren ze niet aan gezinnen tot zover. 
vanwege de omstandigheden ben ik ook al eventjes bezig voor werk om maar de kans dat we een huis vinden te vergroten. maar banen liggen ook niet voor het oprapen. mijn man verdient boven het minimum loon maar volgens de standaarden net niet genoeg. terwijl wij huur van €700 kunnen betalen (ook met een klein beetje hulp van huursubsidie) maar particulier doen ze er gewoon niet aan. we doen echt ons uiterste best.