Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 17-06-2017 21:29:20
Geldzaken & Recht

Oppassen 7-14 dagen, hoeveel betalen

Ik zou dit idee toch maar eens heroverwegen. is er geen vader, of zijn er geen grootouders waar het kind opgevangen kan wordenen, die lange periode kan logeren?
deze 21-jarige zou ook de zorg voor het huis hebben, moeten weten wat te doen mocht er brand uitbreken, een overstroming komen, kind onverwachts acuut ziek met ziekenhuisopname, ongeval e.d. en dan over dat alles moeten beslissen als ware zij de wettelijk vertegenwoordiger. ze zou genoeg geld voor het huishouden en de verzorging van u apart moeten krijgen en nog een extra bedrag voor eventuele noodgevallen. hoe snel kunt u terug zijn in geval van nood?
en dan heeft u het zelfs over 7-14 dagen?  ik vind niet dat u dit zomaar aan een 21-jarige over kunt laten en ik vind ook dat deze 21-jarige daar niet aan zou moeten willen beginnen.
is er sprake van een contract en is deze 21-jarige wel ervoor verzekerd mochten zaken mis gaan?