Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 22-06-2017 09:36:57
Huishouden & Energie

Buren die hun huis verwaarloze? is hier iets tegen te doen?

Ik kan me heel goed voorstellen, dat het absoluut niet leuk is als je om welke reden dan ook naast iemand woont die er een zooitje van maakt. er wordt nu net gedaan alsof dat heel normaal is, maar dat is het natuurlijk niet. of je nu in een huurhuis woont of in een koophuis doet niet ter zake. in zn algemeenheid wordt zo'n asociale buur niet op prijs gesteld. tenzij je van hetzelfde soort bent uiteraard. dat deze man mogelijk geestelijke problemen heeft, lijkt wel duidelijk. maar dat geeft niet gelijk de oplossing. zeker niet omdat de ggz al tijden op zn kont ligt.

er wordt nu gedaan alsof ts zich aanstelt, maar niemand woont graag naast een zwaar verwaarloosd huis. een zwaar verwaarloosde voortuin is vaak al een doorn in het oog van de straat en dat blijkt hier ook het geval. hebben we het nog niet eens over de verkoopbaarheid van je woning. maar ja, als je geen eigen huis hebt, kan dat je natuurlijk niets schelen. het doen voorkomen alsof ts het nu opeens hoog in de bol heeft is natuurlijk helemaal van de zotte. niet iedereen die een huis koopt is een miljonair. 

verder is het niet aan ts om voor therapeut te spelen. of je op de koffie gaat bij elkaar staat een ieder vrij, maar is uiteraard geen verplichting. laat staan het brengen van eten. ik begrijp wel dat dit een voorbeeld is, maar eerst komt de goede relatie en dan pas de rest.

mogelijk heb je iets aan de informatie van getty. in ieder geval sterkte gewenst.