Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 24-06-2017 10:39:13
Geldzaken & Recht

Worden we aan het lijntje gehouden of niet?

op deze site http://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/gebouwen/wetten-en-regels-gebouwen/energieprestatievergoeding" target="_blank">http://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/gebouwen/wetten-en-regels-gebouwen/energieprestatievergoeding vind je veel informatie over de epv. klik ook de links aan in het betreffende artikel.

o.a. staat in bovengenoemde link: 


bezwaar epv

is een huurder het niet eens met de voorgestelde vergoeding van de verhuurder? of vindt hij dat de woning onvoldoende energie opwekt? dan kan de huurder bezwaar maken bij de verhuurder. misschien worden zij het samen niet eens. de huurder kan het geschil dan aan de huurcommissie voorleggen. geeft de huurcommissie de huurder gelijk? dan hoeft de huurder een lagere rpv of geen epv meer te betalen aan de verhuurder.