Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 24-06-2017 17:58:36
Huishouden & Energie

Misleiding koop woning

meerjarenonderhoudsplan dat in 2010 was geschreven door een bouwadviesbedrijf, in opdracht van de vve. daarin stond voor het jaar 2012 de vervanging van het dak begroot.

normaliter worden dergelijke werkzaamheden in opdracht van de vve uitgevoerd, hiervoor wordt dan ook door de eigenaren gespaard (even simpel gezegd).
als de werkzaamheden zijn 'begroot voor 2012' dan was/is daar dus geld voor gereserveerd (geweest) door de vve, anders kun je niet van een begroting spreken.
de werkzaamheden blijken niet te zijn uitgevoerd en zou het daarvoor beschikbare geld dus nog in kas moeten zitten bij de vve.
vraag bij de vve, waarom de begrootte werkzaamheden niet zijn uitgevoerd en waar het beschikbare geld voor deze werkzaamheden is (gebleven). de vorige eigenaar heeft hieraan dus meebetaald en die rechten gaan bij de verkoop van de woning mee naar de nieuwe eigenaar.